رویداد کارآفرینی «تاک» با شرکت ۲۰۰ بانوی کردستانی، ۱۹ منتور و ۱۳ داور برگزار شد؛


بزرگترین رویداد کارآفرینی استان کردستان برگزار شد.

اتاق بازرگانی سنندج به دنبال ردیابی گذشته، ساماندهی حال و ریل‌گذاری آینده در حوزه کارآفرینی بانوان است.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی سنندج در جریان برگزاری رویداد «تاک» (توسعه اکوسیستم کارآفرینی) که با حضور بیش از ۲۰۰ بانوی کارآفرین از استان کردستان، ۱۹ منتور و ۱۳ داور برگزار شد، با اشاره گذشته‌ و عدم حضور بانوان در جامعه و تلاشی که در طول تاریخ و به‌ویژه سال‌های اخیر برای حضور زنان در فعالیت‌های اقتصادی و کارآفرینی آنها صورت گرفته است، گفت: اتاق بازرگانی سنندج با برگزاری رویداد «تاک» به دنبال ردیابی گذشته، ساماندهی حال و ریل‌گذاری آینده‌ در حوزه‌ی فعالیت اقتصادی زنان در خارج از خانه و کارآفرینی آنهاست.
«علی اکبر عبدالملکی» با اشاره به اینکه یکی از برنامه‌های مهم اتاق بازرگانی راه اندازی بنیاد توسعه و پیشرفت کردستان است، اظهار کرد: در راستای برنامه‌ها و اهداف این بنیاد، ۴۲ عامل برای توسعه استان کردستان تهیه و تدوین شده که از ایجاد مدرسه‌ای برای تربیت نسل بعد مدیران و فعالین اقتصادی تا برگزاری رویدادی برای راهنمایی، حمایت و تربیت بانوان کارآفرین را شامل می‌شود.
وی با اشاره به اینکه در هر موقعیتی امکان ایجاد و راه اندازی کسب و کار کم خطر وجود ندارد، افزود: برای راه اندازی هر کسب و کاری نیاز است بسیار سنجیده عمل و به تجربه‌های شکست و موفقیت آمیز دیگران توجه کرد.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی سنندج بیان کرد: یکی از معایب طرح کسب و کارها در فضای مجازی این است که فقط به موفقیت ها پرداخته می شود و کسی از مراحل شکست و زحماتی که کشیده شده، مطلبی منتشر نمی کند.

رئیس شورای هماهنگی تشکل‌های بخش خصوصی و رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت کردستان هم در ادامه اظهار کرد: زنان با کارآفرینی می‌توانند توانایی‌های خود را آشکار سازند و موانعی که در بروز استعدادهای خود دارند را رفع کنند و با توجه به اینکه نیمی از جمعیت کشور را بانوان تشکیل داده است اما در گذشته به دلایل مختلفی از توانمندی و اندیشه‌های این قشر استفاده نشده بود.

«سیدکمال حسینی» ادامه داد: عدم تعادل در نیروهای بازار کار شان می‌دهد که محدودیت‌ها و موانع اشتغال زنان بسیار زیاد است و بدیهی است جذب این سرمایه ملی در سازمان‌های دولتی که اکثراً با تورم نیروی انسانی مواجه هستند، عملی نیست، بنابراین ضرورت توسعه زنان در اقتصاد ملی، رویکرد اصلی و خودجوش جامعه برای غلبه بر مشکلات و بحران‌های موجود، توجه به کارآفرینی است.
وی آموزش و آگاهی را یکی از راه های حضور بانوان در جامعه خواند و افزود: امیدآفرینی و ایجاد انگیزه در شرایط کنونی از عوامل موثر در کارآفرینی و پیشرفت در همه بخش هاست.

نماینده کمیته فنی رویداد تاک نیز اظهار کرد: بیش از ۲۶۰ ایده برای ما ارسال شد که در نهایت ۲۰۰ ایده در قالب ۴۱ تیم نهایی شد.
«بیان ریحانی‌فر» با اشاره به برگزاری رویداد کارآفرینی تاک افزود: در مدت ۳ روز برگزاری این رویداد، روز چندین کارگاه آموزشی برگزار شد و در سه پنل داوران به بررسی ایده‌ها پرداختند که در نهایت نفرات اول تا سوم حوزه‌های مختلف در قالب ۹ تیم برتر تندیس و لوح رویداد کارآفرینی تاک را دریافت کردند.
نخستین رویداد کارآفرینی تاک (توسعه اکوسیستم کارآفرینی) کردستان به همت اتاق بازرگانی سنندج و با حضور افزون بر ۲۰۰ بانوی خلاق و کارآفرین و صاحب ایده کردستانی در مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی کردستان در سنندج برگزار شد و در مدت ۳ روز برگزاری این رویداد بانوان‌کارآفرین افزون بر آموزش‌هایی که توسط منتورها و اساتید حوزه‌ی کاری خود دیدند در قالب گروه‌هایی، ایده‌هایشان را بسط و گسترش دادند.
در پایان گواهی حضور در دوره به شرکت‌کنندگان اهدا شد و از ایده‌ها و طرح‌های برتری که توسط داوران انتخاب شدند نیز تجلیل به عمل آمد همچنین تیم‌های برتر به عضویت مرکز رشد و نوآفرینی اتاق بازرگانی سنندج درآمدند.

آینده روشن است…

      در یک نگاه

نام :

 رویداد کارآفرینی تاک ۱

موضوع :

کارآفرینی بانوان

تاریخ شروع :

۱۴۰۳/۳/۲۰

تاریخ پایان :

۱۴۰۳/۳/۲۲

مدیر پروژه :

خانه خلاق و نوآوری آفتاب 

هشتگ اجتماعی :

#کارآفرینی_بانوان

button

شبکه های اجتماعی :

گالری تصاویر