شرکت کیان فرتاک هستی
آینده روشن است…
هستی تحول است و سکون مرگ . تا هنگامی که متحول می شویم زندگی می کنیم . آنگاه که از تحول باز می ایستیم لحظه توقف زندگی است . جالب است که حفظ بقاء و حیات در غریزه انسان نهفته است ولی گاه ترس ها محافظه کاری و هراس از ناشناخته ها ما را بر آن می دارد که تن به ماندگاری سکون و حتی نابودی دهیم .در دنیای سازمانی و کسب و کار نیز آنان که آراماش خیال را در بستن چشم ها بر تحولات دنیای اطراف می جویند ، مرگ زودرس را استقبال می کنند . پس حفظ بقاء راز هستی است .
تلاش برای ماندن ، اساس فعالیتهای بشری است ماندگاری فلسفه بسیاری از تلاش های روزانه ما را شکل می دهد : می سازیم تا بمانیم . ما هرروز می سازیم برای ماندن در غیر این صورت تلاش ما تلاشی مذبوحانه است . این اصل در سازمان ها نیز صادق است . مجموعه های موفق تاریخ ،آنانی بوده اند که ساخته اند و مانده اند.
جهان امروز بیش از هر عصری دیگر میدان مسابقه اقتصادی شده و اقتصاد بیش از هر زمانی دیگر به علم و دانش و فکر و اندیشه متکی شده است . برندگان مسابقه سازمان هایی هستند که مقتضیات و منابع با ارزش زمان را بشناسند و خود را به ابزارها و برگ های برنده مجهز کنند.منابع با ارزش و مولد پروت این عصر به نظر لستر تارو اقتصاد دان شهیر ،انسان ها هستند به شرطی که دانشمند متخصص کارورز مخترع و مبتکر باشند . توانایی اقتصادی و وفور نعمت از بستر مغزهای پیراسته از جهل و آراسته به دانش سر بر می آورد نه از بستر منابع طبیعی حتی اگر نفت یا طلا باشد . بیل گیتس ثروتمندترین مرد دنیا نه زمین دارد نه طلا نه نفت نه کارخانه نه فعالیت صنعتی دیگر و نه ارتش و سپاهی این نخستین بار در تاریخ بشر است که ثروتمندترین مرد دنیا فقط دانش دارد و بس.
همه چیز را زیر یک چتر از کافل بخواهید
اندیشیدن به آینده ، فرارفتن از مرزهای کنونی و قرار گرفتن در جهانی است که پیوسته در حال شدن است. از دهه ۱۹۹۰ برنامههای آیندهپژوهی بخشی، منطقهای و ملی در سازمان های دولتی و خصوصی از اهمیت ویژهای برخودردار بودهاست. حوزههای فعالیت آیندهپژوهی بسیار گستردهاست و طیف وسیعی از برنامههای توسعه علمی، فناوری، اقتصادی، اجتماعی و سیاسی را در برمیگیرد. آیندهپژوهی یک ابزار تصمیمگیری دولتها در فرآیند سیاستگذاری و وسیلهای برای پاسخگویی به پرسشهای راهبردی جامعه در یک چشمانداز بلندمدت است. آنچه که لزوم توجه به آیندهپژوهی را ایجاب مینماید، چالش هایی است که همه دولت ها و بنگاه ها چه در سطح محلی و ملی و چه در سطح جهانی با آن روبه رو هستند. چالش هایی از قبیل:افزایش رقابت،افزایش جمعیت و افزایش سطح توقعات عمومی،افزایش اهمیت علم و فناوری و تغییرات سریع فناوری، دغدغههای اجتماعی ، فناوریهای نوظهور،ظهور شیوههای نو در سیاستگذاری،اثرات هزاره سوم و روبه رو شدن با چالشهای پیچیده،جهانی شدن و …
درشرایط پیچیده امروز جهان کسب وکار ، عوامل ناپایداری محیط های بازار، کاهش تصدی دوست ها، رشد طبیعی شرکت ها وبنگاها وتلاش آنان برای کسب سهم بیشتری از بازار و نیز امکان ورود به فعالیت های جدید سود آفرین موجب شده است که مقوله ادغام وگروهی شدن شرکت ها در قالب شرکت مادر (هلدینگ) نه تنها در کشورهای توسعه یافته بلکه در ممالک در حال توسعه نیز متداول و رایج شود. سازمان های توانمند به منظور استفاده بهینه از توانمندی شرکت، افزایش کارایی مدیریت، انعطاف پذیری در مقابل رقابت، کاهش هزینه، ارزش آفرینی(هم افزایی در کلیه امور ممکن از چانه زنی ها گرفته تا مباحث اجرایی) ، بهره گیری از مزیت های نسبی در کشورها ونیز مصون سازی سرمایه گذاری فعالیت های خود را به صورت هلدینگ در می آورند .تابه این ترتیب ضمن چیره شدن بر مشکلات خود وتداوم حیات، به رقابت در سطوح بالاتر وفعالیت در عرصه جهانی بپردازند. کیان فرتاک بدین منظور با استراتزی انجام کارها بصورت EPC قصد دارد با ایجاد سینرژی بین شرکت ها قدرت رقابت پذیری را بالا ببرد
IT DOSE NOT MAKE TO HIRE SMART PEOPLE TELL THEM WHAT TO DO SO WE HIRE SMART PEOPLE THAT THEY TELL US WHAT TO DO